30 Haziran 2009 Salı

Konser, Çilek ve Hatırlatma

Bu ara bloğu da herşey gibi çok ihmal ettim, gece 12'ye kadar çalışıyorum mecburen desem inanır mısınız? Sabah 8'de çalışmaya başlamayı geçtim, geç saate kadar çalışmayı da geçtim, aştım valla bu aralar :P Şikayet etmiyorum, sadece zaman bulamıyorum eskisi gibi.

Bu dönemde sokakta korkmadan geç saatte yürümek kadar beni mutlu eden bir şey olmadı (bir de H&M'e gidebilmek güzeldi). Geceyi ne kadar sevdiğimi unutmuşum, İstanbul'da Anadolu tarafına taşındığımdan beri tek başıma 11'den sonra dışarda kalmamıştım hiç.

Burda gece geç saatte rahatsız edici tek şey alkol sınırı çoktan aşmış sarhoş İngiliz turistler, ellerinde içki şişeleri bağıra bağıra şarkı söylüyorlar. Otobüse bile o halde biniyorlar ama yerel halk ermiş şekerim kimsenin bi laf dediği yok bunlara :P Bizde olsa otobüs şoförü sağa çeker otobüsten atar hepsini :P Bir de geceleri Night Line otobüsleri var, sabaha kadar. Çok özendim çoook, bizim semte en geç 11'de otobüs var, haftasonu o kadar bile değil, ki İstanbul'dan bahsediyoruz, 15 milyonluk şehir, burası ise Kadıköy bile olamaz 100 bin kişi nüfusu var sadece.


Bir de, kıyaslama yapıyorum elimde değil, hayatımda yediğim en güzel çilekler burda yediklerim, valla bak. Keşke imkanım olsa da Türkiye'ye de getirsem, bavul ticareti gibi heheh :P Anladığım kadarıyla burdaki dağlarda yetişiyor, o yüzden böyle değişik bir tat var.


Hazır ağzınızı sulandırmışken bir de Katy Perry haberi vereyim, 9 Temmuz'daki konsere benim yerime gidin lütfen :P Gerçi biraz tuzlu gibi bu fiyat. Neyse.. Hello Katy kelime oyununu çok sevdim ;)

Son hatırlatma da, YARIŞMAya katılmak için bugün son gün, bilmeseniz de mesaj yazın, şansın kime güleceği belli olmaz :P Milli piyango reklamı gibi oldu heheh

Image Credit, Biletix

6 yorum:

modamakyajveben dedi ki...

gece otobüsleri cok güzel birsey,aylık biletle sanki gündüz gibi evine kadar gidiyosun:)
evet cilekler ordaki cilek tarlalarında yetişiyor vede o tarlalara gittiğinde yiyebilecegin kadarını ücretsiz yiyip,topladıgını da cok ucuz fiyata satın alabiliyosun:)

ebvata dedi ki...

Geç saatlere kadar çalıştığını hüzünle bilen biri olarak,geçecek bu günler yuvana dönünce diyorum ve öpücük atıyorum o yana doğru:)))

Roxana dedi ki...

O çilekler ne kadar muntazam görünüyor. Tipi bile İstanbul'dakilerden farklı :D

tuguna dedi ki...

Kolayliklar dilerim Marjocum:)

caramel macchiato dedi ki...

o nasıl çilek :)))) offf offfff

yapabıldıgın kadar keyfını cıkart bebegım oraların :)

Esin (Huysuzbalık) dedi ki...

Ben de o çileklerden istiyorummmm. Ne hoş görünüyorlar. Sevgiler...