25 Nisan 2009 Cumartesi

Sahibini arayan paketler :D

Sizinle paylaşmak istediğim bir şey var.. O da soldaki şekerler :D Paketlerimi özenle süsledim, pazartesi günü sahiplerine ulaşmak üzere yola çıkacaklar.. Umarım beğenilirler :) Çok heyecanlandım nedense, paylaşmadan duramadım.

Burdan bu olaya vesile olduğu için Serrose'cuğuma tekrar teşekkür etmek istiyorum. Keşke bu fikir daha önce aklına gelseydi :P Güzelim kartpostal koleksiyonum annem tarafından döküntü kabul edilip atılmadan önce mesela :P Neyse canımız sağolsun.. Paketler de bir an önce sahiplerini bulsun :)


Marjo

11 yorum:

Eda dedi ki...

Hii döküntü olur mu onlarr, hazine artık şu zamanda kartpostal mı kaldı :)
Sevgilerr canım

hersheyler dedi ki...

ah bu anneler ah :) bilirim benimki de aynıydı hala bize gelince aynı :) ben postcrossing'e de üye oldum serrose yüzünden :)

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

hazineydi bence de.. çok değerli kartlardı hepsi. hatta Salvador Dali'nin resimlerinden oluşan bir seri kartım vardı ki, arkasından çok ağlamıştım :'(

hersheyler ay canım o da eksik kalsın bana diye hiç bulaşmıyorum, iyice manyak olabilirim :P

Esin (Huysuzbalık) dedi ki...

Ne güzel olmuşlar :) Ben de kartpostal yollayacağım ama bulamıyorum deli olucam. Sevgiler...

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Esin; atraksiyonlu olanlar, kedili, köpekli, kabartmalı fln olanlar büyük kırtasiyelerde oluyor genelde.. Ya da küçük, eski kırtasiyelerde üstünde şehir resimleri kartpostallar oluyor :) İstanbul'da değilsin sanırım, yoksa birkaç yer ismi verebilirdim.. Sevgilerimle :)

Roxana dedi ki...

Mektup yollayasım geldi ama benim şimdiii. =)
Bende eskiden alırdım kartpostal. Ama daha çok peçete biriktirirdim ( çocuk aklı kartpostal neysede peçete niye? :D )Tabii bunlar nerede diye sorarsanız cevabım bilmiyorum oluyor. :D
Marjo, kıskandım bu zarfları ben :P Yarın en birinci işim kartpostal almak olacak sanırım :D

CHAOTIC dedi ki...

Marjo'cum kartların bugün elime geçti. Eşofmanlarımla kanepeme yayılmış elimde bir fincan kahveyle pineklerken zil çaldı. Postacı!!! :D Çok sevindim. Hemen büyük bir heyecanla açtım. Çok beğendim her ikisini de... Zahmetlerin ve inceliğin için çok teşekkür ediyorum. Mabellerden biri hala ağzımda şu an. :)) Çocuklarla eşime de verdim birer tane ve ağızlarına atmadan önce mutlaka birer dilek dilemeleri konusunda da uyarıldılar. :)
Görüşmek üzere. Sevgilerimle canım.

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Roxana'cım kart yollamak için postcrossing, doğumgünü kartları için Serrose'cumun iyikidogduk bloğunu öneririm :) sen de katıl, çok eğlenceli :D aa bu arada adresini bana emaille yazar mısın rica etsem ;)

Chaotic :) Ay çok sevindim ya geç gönderdim diye vicdan azabı çekiyordum :) Umarım dilekleriniz en kısa sürede gerçek olur. Biliyor musun benim dileğim gerçekten 2 gün içinde çıktı. Kendim bile inanamadım :P Arkadaşlar da the secret yapmışsın filan dediler heheheh

zoitsa dedi ki...

te üstteki benim zarfım:) çok teşekkür ederim o kadar kötü bir zamanda yüzümü aydınlattın:)

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Rica ederim Zoitsa'cım, başına bir iş gelmesin diye onu bir zarfa daha koyduk gerçi :) geç gönderdiğim için üzgünüm, doğum günün kutlu olsun tekrardan :)

Roxana dedi ki...

Canım yazmasına yazayım ama mail adresini göremedim kii. :D Körlüğüm üstümde :D