19 Ekim 2010 Salı

Haftaların Özeti 8

Bloğumdan soğudum yazamıyorum :( Ne zaman dönerim bilmiyorum, içimden gelmiyor.

Çok umursamaz haller içerisindeyim. Bir haftadır ojemi bile değiştirmiyorum, var olan rengin üstüne başka renk sürüyorum. 11 kat oldu bugün itibariyle. Birkaç gün de böyle idare ederim, sonra koyu bordo sürerim diye düşünüyorum!

Merak etmeyin, çok kat sürünce tırnaklara bir şey olmuyor. Günlerce ojeli kalmaktan biraz sararıyor o kadar. O da limonla ovunca geçiyor zaten :) Sararmış tırnaklara kesin çözüm limonla ovmak. Çok başarılı.

Yaz boyu Eylül gelse de dizi izlesem dedim, şimdi sezon açıldı ama yine de izlemiyorum! Sezon bitsin hepsini birden izliyciiim, çok zevkli hihihihi

Esas blogda hala 2 tane twitter butonu var. Seçemedim, seçemiyorum. Sonsuza kadar öyle kalmasından korkuyorum :(

Yine esas blogda kategori ve etiketlerin düzenlenme sorunsalı devam ediyor. Sonsuza kadar yarım yamalak kalmasından korkuyorum ama hiçbir girişimde bulunmuyorum, kendi kendine düzenlenmesini bekliyorum.

Yapılması gereken şeyleri ertelersem kendiliğinden hallolur mu deneyi yapıyorum. Henüz ümit verici sonuçlar alamadım, sabırlıyım.

Pek sık kullandığım, pek çok sevdiğim MAC Smoke & Mirrors paletimdeki Black Magique renginde hissedilir bir çukur oluştu, hayatımda bir defa da olsa bir far bitirebilecek miyim acaba? Bu paleti bulamayanlar için Black Tied iyi bir alternatif olur.

Çukurlaşmış başka bir farım Style Snob. O hayatımda olmasa hiçbir zaman far sürmezdim, o kadar seviyorum! Modelette ve Brule farlarda da belirgin azalmalar oldu. Bu nedense beni mutlu ediyor :)

Kek sevmem ama Dankek hindistan cevizlinin bağımlısı oldum. Hayatımda yediğim en güzel hazır kek. Çok başarılı! Ama pöti olan değil choco olan versiyonundan bahsediyorum. Her markette olmuyor neyse ki, yoksa günde en çok kaç paket kek yiyebilirim deneyi yapıp acillik olabilirim!

Bir de eklemeye yapayım, Wordpress'i seviyorum! Şimdi yazarken fark ettim :)

2 yorum:

Aslı dedi ki...

Ertelemelerin sonu yok, herşey öylece uzun zaman sürünüyor sadece, tecrübeyle sabit... Ama ojelerinden kurtul bence, yazık o nefes alamayan tırnaklarına!!! Bir de hindistan cevizinden nefret eden tek kişi ben miyim bu dünyada diye düşünmeye başladım...

modamakyajveben dedi ki...

canimcim su an ben sende daha beter bi durumdayim,eger vakit bulursam sacima gidip dip boya yaptiricam,gerci gunun 12 saati okulda gecince kuaföre gitmege pek vakit kalmiyo.ama sen yaparsin maorjocum,kisa süre icinde ertelediklerinin hepsini yaparsin;)