25 Ocak 2010 Pazartesi

Haftanın Özeti 6

Bu ara yine yoğunum bloğa giremiyorum, bugün bir bakayım dedim, en son 5 Ocak'ta yazı yazmışım, 20 gündür yokum maaşallah kimse de merak edip neredesin diye sormamış :P

*çemkir*

Kar yağıyor diye insanlardaki bu coşku be sevinç nedir anlamak mümkün değil, ben kendisini hiç sevmem. Buzlanmasından ayrı, kendisinden ayrı, erirken sokakları çamur gölüne çevirmesinden ayrı nefret ederim. :/

Hakkımda 7 ilginç şey diye bir mim geldi ama hakkımda ilginç 7 şey bulamadım, bulunca yazıcam :/

Artık yazmak istediğim konuları not alıyorum defterime.. Yazmamı sağlamıyor ama en azından unutmuyorum ne yazmak istediğimi ama yazmadığımı :lol:

Konad manyağı oldum, sürekli setlerimle oynuyorum, sanırım çocukluğuma döndüm :P Bu arada http://emeraldsparkled.blogspot.com bloğuna göz atmanızı tavsiye ederim, sadece yabancılar yapacak değil ya, bizde de ne cevherler var ;)

Ya sürekli acıkıyorum bu aralar.. Bir de üşenmeden tatlı, pasta, kek vs yapıyorum, eskiden olsa üşenirdim en azından :P Bugün de supangle ve ıslak kek yaptım, yuh ya..

Bağlantım çok yavaş, çıldırtıyor beni :( Bilgisayarım da yavaş aslında. O da zaten bu aralar bozulma sinyalleri veriyor, hazır ucuzlamışken harici harddisk alacam ve bu sıkıntıya format atmak suretiyle son vericem. Yalnız önce şu karın erimesi lazım, zira kayma-düşme fobim var, sokağa çıkıp 2 adım atmaktan çok korkuyorum. Bir de o korkuyla alınmış devasa çivili kar botum var benim, ona rağmen :/ Gören de her sene Uludağ'a kayağa gidiyorum sanır o halde ama gel gör ki 100 metre bile yapmadı o botlar ahah

4 yorum:

caramel macchiato dedi ki...

bayildim bayildim bu soylediğin bloga!konad hayranliğimi tekrar geri getirdin:)

bu arada cus diyorum islak kek ve supangleye :D

Sibelbek dedi ki...

ama Marjocum neredesin yahu? :P

eminim mimin süper olacak, içindeki 7 kad›n mimini hala unutmad›m, süperdi :)

tuguna dedi ki...

Ben bu tirnak susleme mevzusunu sevmiyorum itiraf etmem gerekirse. Bir de bu yogunluk nolcak, ben de en son 5 ocakta guncellenmistim ki bizahmet dun biseyler karaladim.

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Heheh bakmayın bana ya dalga geçiyorum, buralardayım zaten bloğa yazmıyorum ama twitter'dayım ve başka bloglara yorum bırakıyorum, kendi bloğuma vakit ayıramıyorum sadece :lol:

tugunacım senin yazını gördüm, yorum da bıraktım ama internet bağlantımda sorun vardı birkaç gündür yorumların gitmiyordu, gitmemiş sanırım sana da.. kardeşim istediği filmi indirmek için gizli gizli torrentti fullüyormuş ben de bağlantım kötü diye dövünüyorum, el koydum duruma artık daha düzgün bağlantım :)